Contactinformatie

Ecbo is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Het adres en de routebeschrijving vindt u hieronder.

Meer weten over ecbo? Bel het algemene nummer 073-687 2500 of mail naar info@refernet.nl. Voor vragen over specifieke onderwerpen of onderzoeken kunt u ook direct contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bezoekadres

Stationsplein 14
5211 AP ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1585
5200 BP ‘s-Hertogenbosch

Telefoonnummer

073-687 2500

E-mailadres

Contactformulier

[recaptcha]
 
 

Routebeschrijving & kaart

Het Stationsplein ligt aan de voorzijde van Centraal Station ’s-Hertogenbosch. 
Vanaf de hoofduitgang van het station bevindt ecbo zich in het tweede gebouw aan uw rechterhand.

Vanuit Utrecht via de A2:

Neem op knooppunt Empel afslag 47 (centrum) en volg de borden naar het NS-station.

Vanuit Tilburg via de A65:

Neem op knooppunt Vught afslag 1 (centrum) en volg de borden naar het NS-station. Na het Heetmanplein gaat u bij de tweede stoplichten linksaf (na het Essentgebouw). Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf. U bent nu op de Mayweg. Aan de einde van deze weg vindt u ecbo (in het CINOP-gebouw). Aan uw linkerhand vindt u parkeergarage Stationsplein.

Vanuit Eindhoven via de A2:

Neem op knooppunt Vught afslag 23 (centrum) en volg de borden naar het NS-station. Na het Heetmanplein gaat u bij de tweede stoplichten linksaf (na het Essentgebouw). Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf. U bent nu op de Mayweg. Aan de einde van deze weg vindt u ecbo (in het CINOP-gebouw). Aan uw linkerhand vindt u parkeergarage Stationsplein.

LET OP: sommige navigatiesystemen leiden u naar het Stationsplein in Rosmalen. Dit moet uiteraard het Stationsplein in ‘s-Hertogenbosch zijn. U kunt als alternatief adres de Mayweg in ‘s-Hertogenbosch invoeren.

U kunt parkeren in Parkeergarage Stationsplein (parkeerkelder onder Centraal Station). Gebruik hiervoor de inrit via de Mayweg/Colvenierstraat. Zie routebeschrijving (auto).