Expert kennisverspreiding

Drs. Ilona Koning
Drs. Ilona KoningExpert kennisverspreiding
06-13219605

Expertisegebieden

  • Expert kennisverspreiding

Publicaties

Jaarverslag ecbo 2015

Overzicht van activiteiten in 2015

Het jaarverslag van ecbo over 2015 is verschenen. In deze flits! jaarverslag 2015 staat in vogelvlucht een overzicht van de activiteiten van ecbo in 2015.

Jaarverslag ecbo 2014

Overzicht van activiteiten in 2014

Het jaarverslag van ecbo over 2014 is verschenen. In deze flits! jaarverslag 2014 staat in vogelvlucht een overzicht van de activiteiten van ecbo in 2014.

Bruggen en beleid

Werkstukken uit de Leergang bve 2013

Het Expertisecentrum Beroepsonderwijs organiseerde in 2013 de veertiende Leergang bve. In deze bundel zijn de werkstukken van de deelnemers aan deze jaargang verzameld.

Jaarverslag ecbo 2013

Overzicht van activiteiten in 2013

Het jaarverslag van ecbo over 2013 is verschenen. In de online publicatie vindt u in vogelvlucht een overzicht van de activiteiten van ecbo in 2013, met rechtstreeks toegang tot publicaties, filmpjes en webportals.

Jaarverslag ecbo 2012

Overzicht van activiteiten in 2012

Het jaarverslag van ecbo over 2012 is verschenen. In de online publicatie vindt u in vogelvlucht een overzicht van de activiteiten van ecbo in 2012, met rechtstreeks toegang tot publicaties, filmpjes en webportals.

Jaarverslag ecbo 2011

Interactieve toegang tot alle relevante rapporten, filmpjes en achtergrondinformatie uit 2011

Ecbo biedt het jaarverslag over 2011 aan als een interactief online document. Per programmalijn krijgt u in vogelvlucht een indruk van de onderzoeken, presentaties en resultaten uit 2011.

Over kwalificaties en kwaliteit

Werkstukken uit de leergang bve 2009

De deelnemers aan de Leergang bve van het Expertisecentrum Beroepsonderwijs (ecbo) hebben zich in 2009 gebogen over twee kernvragen: Levert het bve-bestel voldoende en goed gekwalificeerde werknemers op die volwaardig kunnen participeren op de arbeidsmarkt?

Prestaties gevraagd!

Kansen, perspectieven en prestaties in veranderend beroepsonderwijs.

Het Max Goote Kenniscentrum voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie (MGK bve) heeft als doelstelling kennis over het stelsel van beroepsonderwijs en volwasseneneducatie (bve) te bewerken en te analyseren en de productie van die kennis te bevorderen.

Nieuws

Data derde editie leergang Teacher in the Lead bekend!

Derde editie leergang Teacher in the Lead

Ben jij docent in het mbo en heb jij een voortrekkersrol? Ben jij een teacher in the lead, ben je trots op je vak en wil je goed op de hoogte zijn  van de actuele ontwikkelingen in de (beleids)context van het mbo? Meld je dan nu aan voor de derde editie van de mini-leergang ‘Teacher in the Lead’.

Data derde editie leergang Teacher in the Lead bekend!

Derde editie leergang Teacher in the Lead

Ben jij docent in het mbo en heb jij een voortrekkersrol? Ben jij een teacher in the lead, ben je trots op je vak en wil je goed op de hoogte zijn  van de actuele ontwikkelingen in de (beleids)context van het mbo? Meld je dan nu aan voor de derde editie van de mini-leergang ‘Teacher in the Lead’.

Succesvolle afsluiting Leergang Teacher in the lead, op naar de volgende editie!

Succesvolle afsluiting Leergang Teacher in the lead, op naar de volgende editie!

Ben jij docent in het mbo en heb jij een voortrekkersrol? Ben jij een teacher in the lead en wil je goed op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen in de (beleids)context van het mbo? De mini-leergang ‘Teacher in the lead’ helpt je hierbij. Binnenkort gaat de volgende editie van deze leergang van start.

Leergang mbo 2019

Data, programma en praktische informatie

Maart 2019 start ecbo met een nieuwe editie van de Leergang mbo. De twintigste editie van deze jaarlijkse reeks biedt de deelnemers een dieper inzicht in de complexiteit van en de actuele ontwikkelingen in het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie.

2e editie Leergang Teacher in the lead – doe mee!

2e Editie Leergang Teacher in the lead

Ben jij docent in het mbo en heb jij een voortrekkersrol? Ben jij een teacher in the lead en wil je goed op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen in de (beleids)context van het mbo? De mini-leergang ‘Teacher in the lead’ helpt je hierbij. Op 28 november gaat de tweede editie van deze leergang van start.

Leergang mbo 2018 – Seminar 1

Binnenkort vindt u hier het dagprogramma van het eerste seminar van de Leergang mbo 2018. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2018

Data, programma en praktische informatie

Op 20 maart 2018 start ecbo met een nieuwe editie van de Leergang mbo. De negentiende editie van deze jaarlijkse reeks biedt de deelnemers een dieper inzicht in de complexiteit van en de actuele ontwikkelingen in het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie.

Leergang mbo 2017 – Seminar 7

Hier vindt u het dagprogramma van het zevende en laatste seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017 – Seminar 6

Hier vindt u het dagprogramma van het zesde seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017 – Seminar 5

Hier vindt u het dagprogramma van het vijfde seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017 – Seminar 4

Hier vindt u het dagprogramma van het vierde seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017 – Seminar 3

Hier vindt u het dagprogramma van het derde seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017 – Seminar 2

Hier vindt u het dagprogramma van het tweede seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017 – Seminar 1

Hier vindt u het dagprogramma van het eerste seminar van de Leergang mbo 2017. Ook vindt u hier na afloop de presentaties van de gastsprekers.

Leergang mbo 2017

Data, programma en praktische informatie

Op 28 maart 2017 is ecbo met een nieuwe editie van de Leergang mbo gestart. De achttiende editie van deze jaarlijkse reeks biedt de deelnemers een dieper inzicht in de complexiteit van en de actuele ontwikkelingen in het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie.

Dimensies 26 verschenen

Boordevol nieuws uit het beroepsonderwijs

Dimensies nr. 26 (oktober 2016) is verschenen. In deze editie is aandacht voor publiek-private samenwerking (PPS).

Donderdagmiddaglezing A. Oude Groote Beverborg

Mbo-docenten die blijven leren en met elkaar samenwerken, daarbij gesteund door een stimulerende leidinggevende, zijn beter in staat om te gaan met problemen in de toekomst. Zo leveren zij een positieve bijdrage aan de verandercapaciteit van de school. Dit blijkt uit het promotieonderzoek van dr. Arnoud Oude Groote Beverborg. Tijdens de donderdagmiddaglezing van 18 februari vertelt hij over zijn onderzoek en gaan we in gesprek met de aanwezigen.