Webinar over Vraagarticulatie

Op 14 november 2019 van 15.30-16.30 uur organiseren we een webinar over Vraagarticulatie.

Dimensies 35 verschenen

Het ontwikkelen van kritisch denkvermogen is misschien wel belangrijker dan ooit. Hoe vind je als student antwoorden op levensvragen binnen een samenleving waarin steeds meer verschillende informatie en meningen beschikbaar zijn? En hoe maak je keuzes over je toekomst binnen een arbeidsmarkt die steeds sneller verandert? Hier ligt ook een belangrijke rol voor het beroepsonderwijs.

In dit webinar staan Peter Verkoeijen en Anita Heijltjes (lectoraat Brein en Leren) stil  bij hoe je kritisch denken ontwikkelt. Daarnaast zullen zij uitgangspunten delen over hoe je dit kunt stimuleren en wat dit betekent voor het onderwijs en docentvaardigheden.

Hoe werkt het?

Heel simpel. U kijkt op een PC of tablet live mee vanaf uw eigen (werk)plek. Vooraf en tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan de sprekers. U hoeft zich alleen te registreren via de aanmeldlink. Na het aanmaken van een account ontvangt u een link waarmee u de uitzending kan bekijken. Deelname is gratis.

Praktische informatie

Het webinar vindt plaats op 8 maart, 12.00-13.00 uur.

Locatie: online.
Aanmelden: aanmelden kan via deze link aanmeldlink Webinar.
Kosten: aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Meer informatie: neem contact op via info@refernet.nl.

meer informatie volgt spoedig

Contact over dit onderwerp

Drs. Ilona Koning
Drs. Ilona KoningExpert kennisverspreiding
06-13219605