Ben jij een digivaardige docent, middenmanager of directielid, een deskundige op het gebied van digitalisering van het mbo, een softwareleverancier of iemand met een uitgesproken mening over digitalisering van het mbo, kom dan op 13 of 19 juni naar JaarbeursMeet-up in Utrecht en ga in gesprek met de OCW beleidsmedewerkers die betrokken zijn bij digitalisering van het mbo! Voed de beleidsmakers met jullie ideeën over hoe het Ministerie van OCW zou kunnen helpen om van digitalisering van het mbo een succes te maken.

Digitalisering van het mbo

Wil je meepraten, meld je dan aan voor één van de volgende sessies:

  • Donderdag 13 juni 2019, 10:00-12:00 uur Onderwijsinnovatie met ICT t.b.v. leren en logistiek
  • Donderdag 13 juni 2019, 13:00-15:00 uur Onderwijs-Arbeidsmarkt*
  • Woensdag 19 juni 2019, 10:00-12:00 uur Onderwijs-Arbeidsmarkt*
  • Woensdag 19 juni 2019, 13:00-15:00 uur Onderwijsinnovatie met ICT t.b.v. leren en logistiek

*o.a. non-routine skills, adaptief vermogen en digitale vaardigheden voor studenten en docenten, de tekorten aan ICT docenten, dat studenten leren werken met state-of-the-art bedrijfssoftware en hardware

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 juni door een email te sturen naar Secretariaat_MBO@minocw.nl onder vermelding van je naam, functie, organisatie, e-mail en de gewenste sessie. Je zal voorafgaand de Meet-up digitaal worden betrokken in de voorbereiding van de sessie.

Meld je snel aan, er is per sessie plek voor maximaal 30 mensen. Bij meer dan 30 aanmeldingen zal er een selectie worden gemaakt van wie worden uitgenodigd voor de sessie.

Contact over dit onderwerp

Linda Medendorp
Linda Medendorp