Symposium VOR over Nederlandse lerarenopleidingen

Ecbo-onderzoeker Patricia Brouwer, is in april op de AERA-conferentie (American Educational Research Association), de grootste onderwijsconferentie ter wereld in New York. Zij doet mee aan het georganiseerd door de Vereniging voor Onderwijs Research (VOR) over de Nederlandse lerarenopleidingen.

AERA 2018

Patricia Brouwer doet samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen onderzoek naar de docenten die als zij-instromer leraar worden in het mbo. Op de AERA-conferentie sprak zij hierover op het VOR-sympoium, Science Guide deed hiervan verslag. Lees hier het verslag van Science Guide.

Hier vindt u de betreffende onderzoeken van Patricia Brouwer:

Contact over dit onderwerp

Dr. Patricia Brouwer
Dr. Patricia BrouwerSenior onderzoeker
06-12235587