Stagiairs m/v

Wil je een onderzoekstage lopen bij dé toonaangevende partner in leren? Ben je benieuwd hoe onderzoek met de onderwijspraktijk wordt ingevuld, wil je dat jouw werk niet in de bureaula verdwijnt en lijkt het je leuk om te werken in een onderzoeksteam? Reageer!

Vacature ecbo

Wij zijn op zoek naar

stagiairs  m/v

die meewerken aan onderzoeksprojecten rond (beroeps)onderwijs: professionaliseren, flexibiliseren en arbeidsmarktleren.

Wat doen wij?

Wij werken aan gefundeerde, toepasbare en integrale oplossingen voor complexe onderwijs- en arbeidsmarktvraagstukken. Wij werken vanuit van ons team van 150 gedreven professionals die gaan voor een optimale deelname aan de samenleving, vandaag en morgen. Dit doen wij voor onze klanten in het beroepsonderwijs, overheid, branches en sectoren, arbeidsmarktpartijen, onderzoeks- en kennisinstituten en maatschappelijke instanties, zowel in Nederland als daarbuiten. Met onze expertise realiseren wij impact en zijn wij krachtig in verbinding, zowel in- als extern. Bekijk de video waarin medewerkers vertellen over de cultuur en werksfeer bij CINOP.

Wat ga jij doen?

In de periode februari – mei/zomer 2018 (einddatum in overleg), ga je met 1 of 2 collega-stagiairs deel uitmaken van het team dat zich bezighoudt met beroepsonderwijs. Een mogelijke focus is die van 21ste-eeuwse vaardigheden en ‘Bildung’ in het mbo, maar andere inhouden zijn ook mogelijk (bijv. professionele dialoog in docententeams; loopbaangerichte gespreksvoering tussen studenten en docenten). Je doet ervaring op in het verwerven, verwerken en analyseren van verschillende typen data (literatuur, kwantitatief, kwalitiatief).

Wat breng je mee?  

  • een universitaire studie waarmee je nog bezig bent, bij voorkeur master, binnen de sociale wetenschappen;
  • ervaring met het doen van kwantitatief en/of kwalitatief onderzoek;
  • affiniteit met onderwijs en bijvoorbeeld thema’s als 21ste-eeuwse vaardigheden en brede vorming/bildung/burgerschap;
  • een assertieve opstelling; je bent niet bang om mensen aan te spreken en kunt goed samenwerken;
  • 3 à 4 dagen beschikbaarheid per week.

Wat bieden wij?

  • een kans om ervaring op te doen met praktijkgericht onderzoek op het gebied van onderwijs;
  • een stagevergoeding plus een volledige reiskostenvergoeding als je geen vrij vervoer hebt;
  • persoonlijke begeleiding van gekwalificeerde onderzoekers;
  • ook mogelijk als afstudeerstage.

Interesse en solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Baay via pieter.baay@refernet.nl. Kijk ook even op refernet.nl en www.cinop.nl. In jouw CV en motivatie zien we graag terug waarom jij geschikt bent om bij ons als stagiair aan de slag te gaan.

Stuur je reactie vóór 1 februari 2018 naar stage@cinop.nl. We bekijken reacties direct als ze binnenkomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing stellen we niet op prijs.