Workshop over armoede en laaggeletterdheid in Nederland

De Week van de Alfabetisering werd op 5 september geopend in de Tolhuistuin in Amsterdam. Bij de opening verzorgden Ingrid Christoffels (ecbo) en Kim van der Poel-de Groot (Stichting Lezen & Schrijven) de workshop Laaggeletterdheid, armoede en schulden.

Ecbo bij opening Week van de Alfabetisering

In het kader van het project Bruggen Bouwen en het regionale kennisatelier Werken met data spraken José Hermanussen en Marjo Brinkman met experts in de regio Roermond over de vraag in hoeverre het werken met data landt in de kolom v(s)o/pro-mbo. Strookt dat beeld met dat uit landelijk onderzoek naar datagebruik in het onderwijs?

Lees het artikel ‘Werken met data’ of bestel de september-uitgave van De Nieuwe Meso.

Contact over dit onderwerp

Dr. Ingrid Christoffels
Dr. Ingrid ChristoffelsOnderzoeker
06-10250630