Over samenwerking onderwijs bedrijfsleven

Leren in een hybride leeromgeving heeft een positieve invloed op de leertevredenheid en leeruitkomsten van mbo-studenten. Deze manier van leren in de levensechte beroepspraktijk motiveert, geeft de studenten een andere kijk op leren en vertrouwen in hun eigen kunnen. De TechniekFabriek is volgens dit principe ingericht. Na twee jaar opleiding zijn studenten direct inzetbaar in de werkpraktijk van NedTrain.

Uitnodiging: praat mee!
Intensief samenwerken tussen bedrijf en roc is een van de krachtige elementen van de hybride leeromgeving. Over dit onderwerp organiseert de TechniekFabriek samen met De Leermeesters, partners in de Hybride Alliantie, een rondetafelgesprek op 3 juni, in de leerlocatie in Zwolle:
Samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven bij leren voor een beroep.
Tijdens deze sessie bekijken we de samenwerking tussen bedrijf en onderwijs van meerdere kanten. Welke succesfactoren zijn met name van belang voor de studenten? Dit rondetafelgesprek combineren we met de opening van de nieuwe leerlocatie van de TechniekFabriek in Zwolle. Het is een vervolg op het rondetafelgesprek De invloed van de manier van leren op prestaties en motivatie van studenten.
We nodigen u van harte uit om met ons mee te praten!
Het programma ziet er als volgt uit.
15.00 uur rondleiding
16.00 uur ronde tafel

17.30 uur afsluiting en borrel

Hier vindt u meer informatie over het rondetafelgesprek, u kunt zich hier aanmelden.

Lees meer over dit onderwerp in de publicatie Leren werken, werkend leren in de TechniekFabriek.

Contact over dit onderwerp

Drs. José van den Berg
Drs. José van den BergManaging onderzoeker
06-51207093